Thursday, January 21, 2010

✿ sekarang ni wat blog leh dapat $$$ !!!

ng0meL by ummi
salam ✿.

Hehe.. tadi petang sebok bebenau aku kat opis. Memang keje melambak sebab tarikh meeting dah di booked awal bulan depan. Tapi sempat juge layan member-member yang baru nak create blog.



Seingat aku la.. dah.. 1... 2... 3... 4... orang dah aku influence depa wat blog. Hahaha.. berjaya! Ok ape.. kan? kan? Apa la salahnye kembangkan elmu yang ada.. and disebabkan diorang ni la juge aku berjinak-jinak wat tutorial yang simple-simple untuk blogger baru nak belajar cam aku ni. Nak yang gempak-gempak, aku bagi je url blogger lain yang tutorial diorang aku wat reference.. syiok..syiok..Yang paling diorang tak caya.. bila aku cite bab nuffnang. Siap tunjuk $$ aku lagi, ok. Huhu memang le tak ratus-ratus, riban-riban tapi ok la kan nak wat suntik semangat... sapa tau sekarang ni wat blog leh dapat $$$ !! tol tak?





***
Malam ni macam free sket. Akan ku terjah blog-blog untuk misi klik-klik nuff (^.~)




~me think, me write~

9 lagi tambah ng0meL:

ARC on January 22, 2010 said...

heheh btol2 dpt swet dgn nuff...advertlets, innity bla3..banyak tp masing2 ade requirement tersendiri

akak nye nuff sy penat refresh tedaaa huhuhu

Burung apa?Burung apa?

touyakaruma on January 22, 2010 said...

Woih .. akak siap ada google adsense

abangensem on January 22, 2010 said...

jgn lupe terjah blog teman..

cryingangel on January 22, 2010 said...

meh le kita saling tolong menolong klik2x nuff...hehe....

✿ shuhada on January 22, 2010 said...

~ARC:
tulah.. akak perasan juge lam mingu ni cam celow la nuff nak bangun. agaknya kurang jln2 kot? huhuhu

zella on January 22, 2010 said...

mari lah kite bersame2 klik nuff kan ;)
dpt milo 1 ;)

A person on Earth on January 22, 2010 said...

blogging the best....x reti nk wat adsense....hak3

fazemy on January 22, 2010 said...

sekurang2nya takdela membuang masa kan. ada jgk hasil berblogging nih.

✿ shuhada on January 25, 2010 said...

@ person on earth & touya:
ngeh3. jom wat adsense gak..

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog