Thursday, January 21, 2010

✿ Ish... ish... ish...

ng0meL by ummi
salam ✿.



*google image*

Hahaha.. mood tu datang lagi... teruk betul la. Paling tak best bila berkaitan dengan kerja kat opis. Huhuhu... tengok 'gambar hiasan' di atas? Tu bukan aku.. haha.. Kalau aku.. sehelai kertas yang paling atas nun.. ada lam kotak sebelah kanan tu. Yang lain2.. aku dah hantar keluar sebab tu lam kotak 'out' tu takde benda.. haha tipu. tipu.

Haduhs.. sori aku merepek melalut. Ngantuk arr..

Dua hari ni aku tak update blog. Idea tak dok. Mana nak ade idea kalau asik ngantuk je kan? Oksigen tak cukup.. Nape ngantuk? Mana taknye.. hari-hari afiQ meragam sekarang ni ntah kenapa la.. idung sumbat ke.. lapar ke.. bagi susu tanak.. nak BF jugak sedangkan susu aku makin kureng.. huhuhu sian afiQ... tengah malam berapa kali bangun merengek2. geram pun ada.. Mama ngan Ayah ngantuk la.. huaaaa... tapi yang heran time siang bukan main lagi hepi-hepian kat umah babysitter! Yelah.. dah abis cover lepas subuh tu.. yang aku ni... haduhs....

Tapi tak best je kan rasa kalau blog tak update sehari. Rasa cam umah tak bersapu je kan? kan? Ehehehe... tau ke rasanya? A.. la..la..la..la..

Hmm.. oklah.. mood tu datang balik. Bila dia blah, aku update cepat-cepat lagi k. Tatau.. eh.. tata..


***
kepada yang blog walking or singgah baca entry.. sila2 tinggalkan jejak anda. Nanti akan ke jengah juge, ok.
Pis! (^.~)




~me think, me write~

4 lagi tambah ng0meL:

touyakaruma on January 21, 2010 said...

Hahaha nak dapat mood memang susah

Eyriqazz on January 21, 2010 said...

take a rest..take a vacation..fresh up ur mind..lepas tu mungkin mood akan kembali..

7 Tips untuk tingkatkan trafik ke blog anda

Ada Apa Dengan Hanis Zalikha

Aura Hanis Zalikha

Ada Apa Dengan BeautifulNara

✿ shuhada on January 22, 2010 said...

~touya:
tau takpe..

✿ shuhada on January 22, 2010 said...

~eyriqazz:
huhuhu nak g vacation!!

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog