Thursday, January 28, 2010

✿ introducing... Mr AfiQ son.. Weee~

ng0meL by ummi
salam ✿.

Hye all~. Lama betul rasanya tak update cite terbaru anak bujang aku yang sorang nih. As diketahui umum, my Mr AfiQ son ni dah masuk umo setahun. Alhamdulillah.. dah laju berjalan dia even kadang-kadang tu terjatuh-jatuh juge. Ngeh3.

Jom layan pic afiQ dengan ragam dia..


~suke main2 kat celah coffee table~

 
~kat ofis baru En Ahmad~

 
~dalam kereta aku. Favourite- main lampu signal and wiper~

 
~dah pandai panjat sendiri. Cari apa tu?~

 
 ~Hehe ciri-ciri suami dan ayah yang terrrbaik telah aku perolehi.. muahaha~



(◕‿◕)
Orang cakap, budak baru dapat kaki memang tak reti dok diam. Aku pulak kata, AfiQ baru dapat kaki cam orang gila stereng.... betol tak?



~me think, me write~

9 lagi tambah ng0meL:

Aiza on January 28, 2010 said...

cutenyaaaaaaaaaaaaa, mwahh2 dia.. hik

Maisyara Pot! Pot! on January 28, 2010 said...

comey yeaaa!!! hhehe.. mate BOLAT! xD

noor afzan on January 29, 2010 said...

sekali update byk betui..

✿ shuhada on January 29, 2010 said...

~aiza:
muah2 balik sis aiza!- afiQ

~maisyara:
semua org cakap mate afiQ bolattnyeee

~noor:
ngeh3

cawanmerah on January 29, 2010 said...

baru dapat kaki?
maksudnya, kaki baru tumbuh ar?
haha.. gurau2..

ARC™ on January 29, 2010 said...

hish bahaye ohhh taruk anak sorg2 dalam kete

✿ shuhada on January 29, 2010 said...

~cawanmerah:
ngeh3. kaki tumbuh tu macam kelakar

~ARC:
mana ada sorang2, kakak dia ada teman juge apa? ngeh3. dah berdua, adalah yang ke3 kan? kan? eh.. tak.tak. akak teman dia la.. kang xpasal, tercabut wiper tu dikerjakan dia!

ARC™ on January 29, 2010 said...

adoiii apebenda ketiga tiga lak ni hahaha
lari topik sungguh

✿ shuhada on January 30, 2010 said...

~ARC:
ala yg ke3 tu mustila mama diorang. dun wori, budak2 x dibiarkan dok sendiri lam kete w/out guidance dari elders, ok. pis!

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog