Friday, January 1, 2010

✿ Dah ready nak pindah rumah?

ng0meL by ummi
salam .



*google image*

Dalam masa terdekat nih kitorang dalam proses nak pindah umah. Huhuhu bukan ke Kota Warisan lagi, tapi ke Apartment kat P18, Putrajaya.

Nape pindah situ and tak ke Kota Warisan?

Umah Kota Warisan tu nak kena renovate sikit..eh, banyak. Bukan la tamak nak terus wat all out kat umah tu.. sikit2 la jugak. Just perlukan masa nak settlekan semua2 tu. So meanwhile kitorang akan move ke apartment dulu.

Nape nak move out dari kuarters sekarang?

Sebab kuarters sekarang nama En Ahmad. Potongan dia banyak dari aku punya potongan kalau dok kuarters. Tahun depan dah start bayar untuk umah Kota Warisan pulak. Calculate punya calculate.. struggle jugak la nak layan semua. Jadi.. oleh yang demikian, move je lar ke apartment atas nama aku.

Halaa dah g jengok apartment tu. Aku suke! Even tingginya 12 tingkat.. tapi tengok keadaan, aku hepi jugek. 21hb depan tarikh amek kunci. Sekarang dah start prepare nak packing2. Almaklumlah sekarang dok umah 3 tingkat, tak banyak barang pun, barang yang tak perlu tu banyak juge nak let go. Nanti nak pindah ke umah 1 tingkat je! Fuh3.. harap sempat la.

Hmm.. ni nak siap2 g Ikea. Nak survey Bed untuk Kakak and Chest Drawer utnuk aku (^.~). Hehe dah lama sangat ngidam. En Ahmad bagi green light.. tunggu lagi... Weeee~

***


U ols yang baik hati, klik klik la Nuff I, ok.. 
then bgtau la kat shotbox or comment. 
Nanti I g klik klik balik.
I janji! (^.~)







~me think, me write~



0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog