Monday, January 25, 2010

✿ Cara nak wat love ♥ dan bunga ✿

ng0meL by ummi
salam ✿.

Hye all~. lama tak update blog. Huhu this is not me.. Tapi.. nak wat camno.. busy, ok.. nak bukak laptop pun xsempat T____T.

Ok, ada yang tanya cam no nak wat gini or gini . Aku tanya Cik Intan.. dia bagitau.. copy - paste jek!

Yup. U read it! just copy and paste jek, ok. Ala.. amek je kat blog aku neh. Err takleh copy? Ok.. ni aku bagi keizinan. Highlight ♥ or ✿ tu.. tekan keyboard Ctrl serentak dengan C untuk copy. Then, g la mana-mana tempat korang nak tepek, paste kan saja. Nak senang lagi, Tekan keyboard serentak Ctrl dan V untuk paste.

Easy peasy.. rite? Selamat mencuba! (^.~)


***




~me think, me write~

10 lagi tambah ng0meL:

siti nurkhijah on January 25, 2010 said...

la... cam tu rupanya..puas aku dok pikiaq wat cam na..hampeh tulll.. yg pasti aku slalu copy kat ang la pas ni..

✿ shuhada on January 25, 2010 said...

~ijah:
ha ha harusss

zulhilmi bdk blur on January 25, 2010 said...

hahak...
mn leh camni..
tak larat kopi paste...hihi

✿ shuhada on January 25, 2010 said...

~zulhilmi:
haha mana nak? copy paste ke hafal coding dia? (^.~).Actually ada coding nak wat jadi camtu, macam juge © atau ®. tapi ni bagi yang senang je la eyh.

eija ^_^ on January 25, 2010 said...

laa tak tahu pulak boleh coppy paste hehe

thank you :)

✿ shuhada on January 25, 2010 said...

~eija:
sonang ja kan? ekeke..

Izz on January 26, 2010 said...

tq2!!

✿ shuhada on January 26, 2010 said...

~Izz:
welcome.. harap membantu.

ELYZACLOSET on February 26, 2010 said...

hai everyone.. saya elyza dr http://elyzacloset.blogspot.com
tertibe je tersinggah di blog ni..so saya share macam mana nak wat love <3 caranya senang je cari < then num 3 cume kene dekat kan je <+3 kemudian mesti jadik <3

✿ shuhada on March 01, 2010 said...

TQ elyza.. nanti boleh try hehe

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog