Wednesday, January 27, 2010

✿ Cabutan Bertuah di Yanmieonline.com

ng0meL by ummi
salam ✿.

entry sticky mode. Cerita baru scroll bawah ye. Pis!
Yanmieonline.com adalah sebuah laman blog peribadi Yanmie dan Keluarga. Tiada sebarang kaitan dengan yang hidup mahupun yang sudah tiada. Sekiranya ada, kemungkinan ianya hanyalah kebetulah sahaja. Yanmieonline.com dengan ini ingin mengadakan cabutan bertuah sempena Tahun baru 2010.
Pemenang untuk pertandingan ini akan menerima 1 set Minyak Wangi Pure dan Barangan Mutiara Asli dari Sabah. Opss!! lagi ada hadiah khas untuk referrer tertinggi akan menerima hadiah yang sama seperti pemenang utama
untuk keterangan lanjut tentang Pertandingan ini, baca di Yanmieonline.com

Hoyea!... hoyea!... Kalau aku bertuah, ada la lagu pokcik ni dok melompat.. hahaha! Credit aku bagi siap-siap kat L@n@ sebab mai terjah blog aku dan menyebabkan diri aku terjebak 'tok dapatkan hadiah yang marvelous tu, ok.

And yang paling penting.. untuk yang juge sama nak bersaing ngan aku untuk melompat kegumbiraan, silalah jangan segan silu untuk naikkan nama aku  shuhada as referer korang. Aku juge support korang, okeyh! pis!






(◕‿◕)






~me think, me write~

5 lagi tambah ng0meL:

eija ^_^ on January 27, 2010 said...

huhu..

minta maap akak ja dah masuk pun hehe

L@n@ on January 27, 2010 said...

good job bebeh!!...

yanmie on January 27, 2010 said...

salam,

thanks dh join..gud luck yea...

zella on January 27, 2010 said...

wah...banyak betul blog wat peraduan tp saye slalu xmenang heheheh

mie on January 28, 2010 said...

gud luck pd sume yg join!
moge brjaya..sy x join pn.. :)

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog