Tuesday, January 5, 2010

✿ All Bloggers, check this out!

ng0meL by ummi
salam ✿.

Tadi tengok chatbox, nak g intai2 n klik2 blogger lain yang rajin datang klik2 nuff and sibukkan traffic blog nih. One of them kunjungan dari j-QAF Sk Sulaiman. Klik kat Web tu, cam ok2 ja. Tapi ada satu entry yang sangat menarik perhatian dan nak u ols jugak check, ok.

Sikit aku amek dari entry tu..*dan aku edit sikit2 ehehe

Kita juga akan perasan bila earning masuk, Traffic punya tinggi tapi hasilnya Ciput... Sebab apa? Ni la jawapannya...Apabila kita click Nuff orang lain..ada yang click dan terus jer Close Paparan Iklan tu... sebab itulah earning tak masuk.. Pada dasarnya, earning akan berjalan bila kita click iklan dan kita kena tunggu iklan tu habis keluar (Loading). Bila iklan tu loading sepenuhnya, baru la kita leh close.. Kalau kita click dan terus close, confirm earning tak dapat langsung.. Jadi kepada Blogger semua.. Kita kena bersabar la.. baru kita dapat tolong orang lain, dan orang lain pun akan tolong kita..
 Hmm jadi kawan2.. aku tau u ols saaangat baik hati. Dah klik, tunggu abis loading ye.. hehe. kalau aku, kenkadang kalau rajin, aku layan jugek klik2 masuk dalam tengok2 apa yang iklan tu bagitau. Eg; bila aku klik iklan digi, aku layan juge g klik digi braoadband. Bila check earning dia, memang ada lebih sikit dari klik2 yang biasa2 je. Hehe.. so, apa kata ramai2 kita cuba yek? tak rugi kan? kan? (^.~) 

Ok, dah baca entry aku, nak baca entry diorang pulak, sila klik SINI ok.


***
U ols yang baik hati, teruskan klik klik la Nuff I,
then bgtau la kat shoutbox or comment.
Nanti I g klik klik balik.
I janji! (^.~)






~me think, me write~

2 lagi tambah ng0meL:

joegrimjow on January 05, 2010 said...

erkk
satu lagi entry yg klik2
hehe

✿ shuhada on January 05, 2010 said...

~joe- ha'ah. sekarang kan musim klik2.. kena wat entry yang ikut peredaran zaman gak. tul tak?

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog