Monday, January 4, 2010

✿ 1st official day on 2010

ng0meL by ummi
salam ✿.

Apa ke tajuk entry aku kali ni? Ntahla.. pagi2 sangat kot, *after a few days bangun lewat sikit, heh so weng sikit ni. Monday blues... heheh.

Kat luar dengar jiran2 riuh rendah. Hmm bukan la ada kecoh2 apa, just harini pun 1st day sekolah bukak jadi ramai le yang dah siap2 awal pagi. Kakak belum start sekolah harini. Nanti Thursday baru start. Tapi nak kena train dia juge bangun awal and mandi. Last2 week ada train juge tapi kalau mak bapak dia juge terbabas, maka selamatla Kakak dihantar ke umah BB Sitter dengan masih tido. Heheh..

Sebenarnya aku tadak idea nak tulis ni. Dengan suasana kat luar u yang still hujan even dah tak heavy macam tadi2 plus ngantok2 pula sekarang ni sebab since terbangun pukul 4 tadi aku tak leh tido balik pule. Tapi, heh.. nak juge tulis entry, ok.

Time tak leh tido tadi, aku tak buang masa berangan ke apa ke, ok. Aku wat kerja! Aku g blog walking and reply balik klik klik nuff2 blogger yang datang klik nuff aku. Happening je since join geng blogger. Lagi banyak traffic kat blog aku ni. Almaklumlah, blog biasa2 je (^.~). Tapi aku hepi tak sangka follower aku tiap hari mesti bertambah.

Hmm.. bila idea datang, masa lak tak izinkan nih. Dah time, nak kejut Kakak bangun mandi. Kang lambat2, aku juge lambat masuk kerja. Tahun ni nak punch kad clean, ok *haha bocor rahsia punch kad aku! Ket, sementara tu, g la baca2 entry aku yang lain2 ye.. hehe..

***


U ols yang baik hati, klik klik la Nuff I, ok.. 
then bgtau la kat shotbox or comment. 
Nanti I g klik klik balik.
I janji! (^.~)






~me think, me write~


2 lagi tambah ng0meL:

pak long on January 04, 2010 said...

salam...
amboi azam baikkk punyerr...
jadi miss clean...caya la

✿ shuhada on January 04, 2010 said...

~pak long- Owh, haruss jadi Miss Clean, ok sebab awal tahun tanak 'mencemar duli' kad warna kuning tu hehe

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog