Sunday, February 15, 2009

tarikh: is it kebetulan?

ng0meL by ummi 0 lagi tambah ng0meL Links
muahaha.. (aku mmg suka start entry aku ngan hepi2an ke hah) heh..

aku xtau nak bg title apa untuk entry nih, tapi ada la bendanya nak story.

cuba perhatikan.. ececeh..

HARI BULAN TAHUN
ERI 12 03 79
UMMI 21 12 80
SUFIYYAH 16 09 06
AFIQ 14 01 09
hmm.. perasan tak? diorang sama...
cek len sikit... depa genap, cek ganjil.. depa ganjil, cek pulak genap..
tapi xpe, yang penting kasih sayang sama, kan?
muah3...
.

sebulan sudah berlalu

ng0meL by ummi 0 lagi tambah ng0meL Links
hahaha. entry kali ni of course la masih berkisar tentang kehidupanku semasa berpantang..

cewaah, xdelar aku nak cite rentetan apa yang happened sepanjang sebulan aku tengah pntng nih, tapi cukup je nak bagitau sebulan dah berlalu n tak sabar tunggu abis pantang!

bukan apa, nak minum air sirap yang tiap2 hari laki n anak sulung serta adik-adikku serta juga tetamu rumah ni minum tiap hari!...

huhu teringin tau... seb baik mak aku kata ayam leh makan, jadi aritu aku confirm ngan Ina (member yang sama2 deliver baby sama tarikh ngan Afiq) leh mkan tak.. silap aribulan dia kata dia dah makan!.. apa lagi, time tu gak aku soh eri p carik KFC Colonel Wings yang kat iklan tuh!.. sodaaaap...

So, untuk membolehkan aku makan benda2 delicious lain yang selama ini aku berpantang larang.. aku kena sabar lagi sebulan jek lagi... huhu...

anyway.. progress anak2 aku akan diupdate lam entry lain, k..

.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog