Tuesday, December 29, 2009

Perasan tak background dah lain? Sila komen ye kalau serabut ke..ok! (^.~)

ng0meL by ummi
salam.

*entry tajuk lain, cerita bab lain, ok. tapi still kena baca untuk tambah pengetahuan u ols*

Dah lama tak cite progress budak-budak.. Harini Kakak ada appointment follow up kaki dia yang patah tu. Basically kaki Kakak dah ok. After urut haritu dia dah getting better. Mula2 memang nampak dia jalan pun cam awkward je tapi lelama nampak dah ok. Syukur sangat! N today hope sangat result x-ray nanti ok. Last time x-ray, tulang tu ada yang masih belum baik betul.

Hmm.. budak2 kan. Selagi tak sakit, mana nak dok diam. Kakak dah pun melompat, berlari, menari.. hehe. Nowadays perasan sangat dia suka sangat menyanyi dan menari. Agaknya penangan Sehati Berdansa la kot. Tengok2 gitu je time ada Dira. Sekarang malas nak layan dah. Biarla diorang.. buat pun untuk charity, kan..

Eyy melalut. Nak tunjuk gambar terkini Kakak and afiQ son.. layan ye.. ni kat FB pun xsempat tepek lagi nih.. (^.~)




~ Suke wat muke macam-macam. Ni sebab dia tanak aku ambek gambar dia.. haha Tak kire, snap gaks! haha AfiQ son ngantuk tu ~



~ Dengan Panda ni time kat Jusco Mid Valley, sementara tunggu ayah kat cashier ~

~ Ni pulak still kat Mid Valley tapi background The Gardens. Ntah sape ajar bergaya cenggitu, harus bukan Mama dia, ok. ~





~ Ni masa kat Jusco Setiawangsa after g melawat umah baru Cik Ida. Best view Cik Ida ngadap KLCC tower kat tingkat 15! Kakak tengah pilih2 beli tumbler untuk g school nanti. Malu weih nak botol kat sekolah, kan? Lama la dia dok pilih, rambang mata, ok. Last2, amek yang Barney punya. Matching dengan pencil case baru dia jugak. Weee ~




~ Ni masa makan kat fud court Jusco Setiawangsa. Saja nak entertain Kakak main kat Playground since kaki dia dah baik. Fuhh bukan main hepi dia, ok. AfiQ son enter-frame after bangun dari tido. Hepi la dia leh lepas kat situ ~  

 

~ Ni pulak bawa diorang g Jusco IOI Mall Puchong. Happening ada longsor2 besar tu. Kakak memang enjoyyyy sesangat. Kakak je ke? AfiQsama, ok... xplore sana sini dia. Memang puas hati la bawa diorang main kat situ. Yang penting time tu takde budak lain, lagi enjoy la. Kalau tak cam kesian juge Kakak nak berebut2 n afiQ pun tak leh lepas sebarangan. Hmmm puas hati.. Weee ~
 

 

~ Last but not least.. aktiviti afiQ son sekarang. Suke sangat dia main kat celah curtain.. naik turun tangga dah mahir dah. Tapi bab menggigit barang n air liur yang still tak pandai nak control lagi tatau nak wat camne dah. Huhuhu.. cepatla afiQ boleh jalan, ye... sihat bagai Juara, ok! Pis! ~


Fuh! Fuhh! Haaa.. sekali semua masuk satu entry, ok. Balas dendam ni dah seminggu tadak cerita menarik! Hehe.. Perasan tak background dah lain? Sila komen ye kalau serabut ke..ok! (^.~)

***
Nuff I dah tambah lagi, rerajin la jengok blog ni, klik klik, ok.. then bgtau la kat shotbox or comment, nanti i klik klik balik, ye! Tenkiu (^.~)





~me think, me write~

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog