Sunday, December 6, 2009

T___T ~ saya sedey

ng0meL by ummi
salam.

huhuhu... sedey sangat! T__T

tengok nih..

Half and hour perah, 1 oz lebey sikit je dapat T__T.

Since last week afiQ son dok ngamuk2 tiap kali BF. Yela, aku maklum susu dah kurang. hehehe dah malas nak perah, kan.. mana nak maintain supply..

Dua hari ni la teruk. Memang aku lagi suka direct je sebab malas nak cuci botol and alat2 perah semua tapi seriously tak cukup...

afiQ dah makin membesar, ok. Kalau FM, dia boleh habiskan 7 oz sekali hadap - in a few minutes, only! Sekarang pun En Ahmad dah suggest nak kena up kan jadi 8 oz.

Tahu 8 oz tu banyak mana? Saiz dia 1 botol susu panjang tu, ok!

Huhuhu.. bayangkan kalau perah cenggini je dapat, mau afiQ tak ngamuk! Kan? kan?

K lah... pasni nak giatkan usaha - demi afiQ son!

***
kalau tak dapat direct BF, afiQ son akan mengamuk, ok
And dia xnak FM, only kalau keadaan yang saaaaangat memaksa, baru dia telan juge.



~me think, me write~

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog