Tuesday, December 15, 2009

Rinnnduuunya aku!

ng0meL by ummi
salam.

Baru seminggu off dari blogging, aku dah rasa rinnnduuu sangat! heheh. Kelakar kan? Hmm tapi bagi blogger tegar cam aku or yang lagi senior, aku rasa mesti paham kan kerinduan bila sehari tak berblog? kan?

So, dah seminggu aku tak kerja, balik ni banyak report nak kena catch up. Apa lagi odit nak datang, huhu bekejar2 la semua orang cam aku ni nak settlekan kerja - takut kena tegur ngan odit, hah.. jawab2!.. T___T

Ayah dah beransur baik, Alhamdulillah. Mak kata berkat aku balik dengan anak2.. wat ubat rindu ayah n bagi semangat juge kat ayah. Berbaloi2.. ^,^ Hope ayah cepat baik. Kesian ayah. Teruk betul doc tu salah bagi ubat sampai ayah suffer. Hmmm..

Time kat kampung (kampung ke S.P tu? hehe), aku sempat ode Felt n hair clips kat T.I.C.A Crafts. Tak sabar gile nak wat something kat Kakak. Dah jumpe juge blog yang tunjuk tutorial nak wat craft guna felt. Best2! Semua ni aku dapat idea dari Cik Kerm. TQ dear!

Ehh.. aku lom cite pasal projek baru aku? Jeng3... tunggu ye.. nak settle kerja opis dulu. Nanti aku share gud news ni, k.

Lupa nak bagitau.. afiQ demam panas lagi. Every month mesti sekali dia demam. Tapi tadi petang bb sitter dia kata dia dah baik dah. Tengok dia malam ni pun hepi je.

Haritu nak boleh berdiri n panjat2. Agaknya kali ni nak boleh jalan terus kot? Dah nampak gaya2 dah tu..^,^

***
Ok2.. off sampai sini dulu. Afiq dah tido.. nak settle kerja.




~me think, me write~

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog