Tuesday, December 15, 2009

Projek Gua ^,^ my 1st Felt Hair Clips

ng0meL by ummi
salam.

Ececeh.. ber-gua2 pulak.

Haa.. hari tu janji nak cite projek aku kan? Projek craft. Somel Lomels..


Last week balik kampung tengok ayah, sempat aku ode felt & hair clips dari T.I.C.A Craftshop. Nice..
Memang xpress la pos tu, semalam wat transfer payment, harini terus posmen sampai.

Snap2..

as usual, Kakak teruja. ^,^

Untuk starting, aku bli 6 felt saiz A4 dgn 5 ketoi hair clips. Nak testing one two three dulu hehe.

So, gitu gini.. terhasillah ini...

my 1st felt hair clips, ok! Somel tak?


1st time jahit benda somel2 macam nih.. senang sangat n seriously kejap je dah siap.


hehe.. tengok Kakak bergaya sakan dengan hairclips baru dia. Mama's handmade lagi tau! So after this, no more hairclips kat kedai, ok!

***
hehe.. ada yang nak ode ke? Ekekeke...






~me think, me write~

1 lagi tambah ng0meL:

ummi maisarah on December 16, 2009 said...

comey2...nnt bole la wat part time kt somel lomel's enterprise nie..hehehe..
afiq kat sebelah tu cam teruja gak ja..hehehe

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog