Friday, December 18, 2009

POUCH HP somel untuk supernova ku

ng0meL by ummi

salam.


Hari Khamis. En Ahmad, Kakak & afiQ jengok post box (hehe saja soh En Ahmad bawa anak2 jenjalan kat luar), ada la pos xpress for me!
*Kakak: Mama, ada barang lagi untuk Mama. Diorang hantar tadi.
Keh. Diorang sapa ntahla hehe. Takpe2, janji barang I sampai, ok! Baru semangat betambah kobar nak berkarya! (^.~)

Snap2 dulu..


Waaahhhhhh! Gile punya teruja! Berbunga2, ok!


~1st buttons yang aku order. Kredit tu bieha~


~Ni pula dari ButtonPlanet. Siap bagi compliments lagi. TQ so much!~

Both of them saaangat helpful ok memandangkan aku 1st time nak wat craft ni and tak pandai sangat oder itu ini.. Dan, dengan sepenuh hati and of course green light dari En Ahmad (sebab dia yang nak kena take over afiQ), aku berjaya siapkan juge 1 craft.

Tadaaa ~ (^.~)

~pouch somel untuk Supernova ku~


~and Kakak yang saaangat nak jadi model untuk support mama dia~

Hmm.. amacam? Simple je pun maklumla 1st time so idea tak banyak. Ni pun asik2 tanya En Ahmad, ok tak..ok tak. Hmm.. ada lagi barang2 yang di order belum sampai. Tak sabar rasa. Dah banyak idea lam kepala nak wat projek apa lepas ni (^.~)

***
minat oder? Sila komen or emel, ok (^.~)




~me think, me write~

2 lagi tambah ng0meL:

KhairunKraf on December 19, 2009 said...

kak..felt craft ni memang buat kita jatuh cinta..
rasa tak mo dah wat keje lain..huhu..

cute je pouch akak..hehe

khairuncraft on December 19, 2009 said...

aka..siyes..sudah makin jatuh chenta dgn felt craft ni..rasa tak mo wat kerja lain dah..huhu

cute je hp case akak..1st try pun nampak kemas ja..

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog