Thursday, December 24, 2009

ouch! my back's hurts T____T

ng0meL by ummi
salam.


*google image*
Dah mention kat atas, gambar tu amek dari google image,ok. So it's definitely no my pic! haha..
 
Haduhs, lately sakit sangat belakang ni. Tatau camno nak xplain. Apa lagi kalau BF afiQ yang sesuka hati dia je nak position macammana *haa jangan tatau BF pun ada cara position yang betul, ok! N kalau jalan ke, kejap2 je boleh la. Duduk pun dah tak macam orang duduk dah. Tak leh nak stay dengan satu2 position tu lelame. Sakittt T___T!
 
Rasa nak kena urut dah ey.. hmm.. nantila esok2 aku tepon makcik Senah *nama betul Hasnah, ok wat appoinment. Sakit Do!




~me think, me write~

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog