Thursday, December 3, 2009

♥ life goes on, ok (",)

ng0meL by ummi
salam.

p/s: aku try ceriakan n3 aku, ok

semalam kitorang g Jusco Equine.


1) Niat asal nak soping barang umah sikit, banyak yang dah nak abes especially food afiQ and susu diorang.

2) Then, carik slipper kakak. Kesian kakak, slipper pun boro anak bb sitter punya ekeke. Bukan dia xde any alas kaki, tapi mostly dia ada kasut. Slipper cam easy going sket kan.


2) Niat sampingan nak beli survey enpon baru kat aku!
(Kan En Ahmad promise.. or tak tahan dengar aku hok hek haha)

***
aku tak demand, ok.

either ni..~enpon aku yang ilang tu.. huhu~

or yang ni pun ockey..

~ supernova 7210~

diulang.. aku tak demand, ok.. janji ada camera, ada memory card. baru cun nak blogging!

***
psst! En Ahmad dah balik.. dia kata nak kuar beli barang.. hehehe...

Soping, Jom!


~me think, me write~

2 lagi tambah ng0meL:

Dak Wan on December 03, 2009 said...

Uiks? Tuko layout baru erk? Henset 2nd hand tp carik yg btol2 elok ah. Murah + Quality.

shuhada on December 04, 2009 said...

♥ Dak Wan ♥
Layout baru? hehe..Insya-Allah yang ni cam kekal kot. Dah somel.. kikiki..

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog