Sunday, December 6, 2009

Kakak's Registration Day

ng0meL by ummi
salam.

Saturday morning, both of us dpt sms dari R.E.A.L Kids Putrajaya.

Registration Fee FREE
, ok.
Terus siap2..


Memang dah lama nak register Kakak kat R.E.A.L Kids cuma tunggu time seswai.
Time ni sedang elok je la sebab next month dah Januari 2010 and Kakak dah dikira 4 years old.

Kakak cam malu2 je tapi hope sangat nanti dia dapat get used dengan suasana baru.
afiQ? huh, as usual aktif sangat2 tambah lagi teacher2 kat situ layan2 dia n lambakkan mainan...


Settled regestration, terus ke Jusco Balakong a.k.a Jusco Cheras Selatan.
Kakak baru bangun tido tu. On the way g Jusco, dia tido lam kete. *patutla tadi senyap je.. ngantuk...


Sopping2 barang sket, entertain Kakak. Hepi je dia. *Hehe.. pilihan colour pada dia, mama dia tolong banyak sikit2 je

Ni pula aktiviti afiQ son. Tak larat dukong sebab asyik meronta nak merangkak kat lantai.. boh lam stroller Kakak.

Biaq P! T____T

Balik umah malam tu (jalan sampai malam, ok) Kakak melaram dengan beg tarik baru.
Register tadi dapat 2 gaun uniform + sepasang baju n sluar sport. (",)

***
Saja tak nak snap lagi gambar dia pakai try uniform. Biar surprise!

Heheh.


~me think, me write~

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog