Friday, December 18, 2009

i'm now addicted to felt craft

ng0meL by ummi

salam.



*go0gle image*

Dah lama sangat dah dok usha craft ni, sekarang baru nak start berjinak2. Rupanya.. dah ramai banget orang kat Malaysia ni dah pandai n siap berbisness dengan felt ni.
Yang penting tools dia saangat simple and senang nak dapat, n nak wat dia pun tak makan masa and quite enjoyable. But of course the most important things yang kena ada is minat and a little bit skills of sewing kan.


*go0gle image*


Geram sangat tengok benda2 somel ni apa lagi sekarang ni Kakak dah makin suke nak nampak somel2 n suke sepit2 rambut la, hairband la. Aku pulak memang suke benda2 kecik gantung2 cam keychain. Haduhs.. even nak copy paste gambar kat go0gle image nak tepek kat sini je pun aku dah rambang mata! Tengok je la collection hairclips kat atas tu... SomeL!



Hehe..tapi as u ols know la kat n3 aku b4 this, aku ada tepek aku punya 1st handmade hairclips yang aku sew sendiri dari kain felt tu! Bagi kredit sikit pada Cik Kerm and T.I.C.A Craftshoppe.. (^.~)


Sekarang aku punya tools dah bertambah hehe. Rajin aku soping online, ok. So, tadi aku wat lagi 1 craft. Tak sempat tepek sebab nak urus afiQ son tu.. nanti esok2 aku tepek k. Tak sabar sebenarnya.. tapi ku tahan juge, Jebat! hehe

***
Hehe untung2 ada yang berminat, ke? Keh3.. boleh la start bisness sikit2. (^.~)




~me think, me write~

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog