Wednesday, December 2, 2009

hilang sudah nyawaku.. sob sob

ng0meL by ummi
salam.

Believe it or not.. memang korang tak salah baca tajuk n3 aku tu..

sob sob.

Ok2, tak nak berteka teki, aku terus terang je la eh. kang tak pasal ada yang blah je dari sini pulak.

Enpon aku... sob sob.


Enpon kesayangan hadiah En Ahmad sempena besday aku (ke anniversary eh). Tak tak.. sempena ganti enpon aku yang ilang dulu...

enpon tu dah ilang! Huuuu.... ILANG.

Aku yakin aku letak kat mana, tapi ade orang amek! Aku yakin aku bukan misplace letak rata2 enpon tu. Huhu.. tak nak tuduh2 kan tapi yang aku rasa cam tau je sapa amek tapi tak sampai hati nak syak2 apa ke.

Huh! Malas nak cite, malas nak pikir..


Aku balik, aku search gambar enpon kesayangan aku tu sebab aku pikir, aku tak penah nak amek gambar dia selama ni.. huhuhu. Sedangkan dia banyaaaaaaaak sangat berjasa kat aku. Disamping merobek poket En Ahmad juge kan nak layan asik kene bagi present kat aku je tak kire celebration apa (hehe).Somel kan? Nokia 7310 Supernova. Casing leh tukar2. Aku serasi kaler pink.

Huhu.. I miss enpon aku!

Aku miss simkad aku! (Tapi heh, aku dah col maxis soh blok!)

Aku miss memory kad aku!

Aku miss semua...

***

Sapa amek, dia JAHAT! OK.


~me think, me write~

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog