Thursday, December 17, 2009

cepatnya masa berlalu.. weeee ~~~

ng0meL by ummi

salam.

Kejap je kan dah Disember? 'Sok dah masuk Januari 2010 pulak. Ikut kalender, tahun depan aku masuk 30 tahun! huhuhu... eh, sedih ke? tak. tak. hepi juge cam selalu (^.~)


Harini 17 Disember 2009, kami celebrate our 4th anniversary. Together with us, Allah kurniakan rezeki yang paling sweet dalam hidup ni that is our 2 beloved children ~ Farah Sufiyyah and Ahmad AfiQ.

Next week, 21st December, birthday aku yang ke-29! Hehe.. orang lain dah lama umo 29 tahun, aku baru nak masuk minggu depan. Ekeke.. tu sebab aku awet muda selalu haha (harus puji diri sendiri, ok)

Next, 23 Disember kenduri sebelah umah En Ahmad dulu. Hmm tak celebrate pun sebenarnya tapi saja nak recall tarikh penting.


Then, 2nd Januari Kakak akan start sekolah kat REAL Kids Putrajaya. Tahun depan ikut kalendar kakak 4 tahun. Dah besar dah anak dara kami. Tak sabar sebenarnya dia nak ke sekolah. Hopefully dia hepi and turns to be somebody yang saaangat boleh diharap dan ingat parents dia. So far, dia tak pernah jarang hampakan kami as parents dia (^.~) Saaayang kakak!

14th January pulak..1st birthday our Mr AfiQ son. Alhamdulillah walaupun penat jaga afiQ, tapi aku saaangat hepi, ok. Takde yang lagi hepi dari tengok anak2 membesar sehat bagai menjadi  juara di depan mata, ok! N satu anugerah juge bila afiQ dah mula tunjuk gaya2 nak berjalan. Nampak gaya jenuh la kami kejar dia tahun depan! Boy... saayang afiQ juge! (^.~)

Hmmm lagi? lagi? Hehe.. enough dulu untuk kali ni. dah penat. Nanti kita berblog lagi, k.

***
Doakan kebahagian kami sekeluarga berkekalan dengan kesihatan dan kesejahteraan yang Allah s.w.t berikan. Aminn.



~me think, me write~

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog