Monday, December 28, 2009

Azam sebelum masuk tahun baru. Ececehhh

ng0meL by ummi
salam.

Huhu.. busynya aku seminggu dua ni. Sedih sangat fikir bila nak update story mory yang dok melambak lam kepala. Sedih lagi bila pikir dah banyak gambar2 nak upload tapi tak sempat. Huhuhu..

Ku tengok, bukan main ujung2 tahun ni ramai yang g bercuti, g sopping, g jenjalan, g makeover blog. Aku pun nak jugak!

Ok2, g cuti, g sopping, g jenjalan semua tu aku buat, ok. Yang tak terbuat, yang makeover blog tu. Haduhs.. bile ek. Nak kena buat juge ni. Even ada juge yang dok ziarah2 cakap blog aku nice.. hehe.. tenkiu2. Aku g blog u ols n cakap blog u ols nice juge, ok. Eh.. betul apa. Orang berbudi kita berbahasa.. tul tak?

Balik pada cite makeover blog aku nih, nak senang pakai yang just copy paste code html je tapi cam boring pulak. Cehh nak trill la konon. Bukan3.. aku nak yang simple and yang penting tak nampak serabut. Orang cakap yang organize la kan kan. Heh. Da jumpe yang berkenan kat hati. Siap 2 3 lagi, ok.. tapi nak laksanakan projek tu la bukannya as easy as one two three je kan? kan? Nak kena ngadap laptop mau sehari suntuk. Aku pulak bukannya pakar IT apatah lagi nak stadi koding2 HTML tu. Silap aribulan, mau ilang semua gadget2 ku..

Haduhs.. mana nak letak suami and anak2?

Hari2 keje aku bukak blog, g blog walking hehe.. nak update cite pun tak sempat, aptah lagi nak wat makeover kan? Tapi akan kugagahi juge someday sebelum menjelangnya tahun baru nanti! Ceewahh!

 So, ni kena stop lagi.. wat n3 je sempat hehe. Jumpe lagi, ok.

***
Nuff I slalu bangun Subuh tau. So dah bangun Subuh, rerajin la jengok blog I, klik klik, ok.. then bgtau la kat shotbox or comment box! Tenkiu (^.~)





~me think, me write~

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog