Sunday, November 1, 2009

my Mr afiQ son

ng0meL by ummi
salam

aku tergerak nak wat n3 pasal si kecik aku ni sbb aku suke gile gambar yg aku baru amek tadi pagi.
Geeeraaam gila tengok bila dia sangat respon dgn enset aku. hehe.. so, inila hasilnya! somelll kan?

Pics ni aku amek time kitorang beskfast kat Renaissance Hotel, KL. B4 this cam malas nak makan kat otel memandangkan kitorang ni just ikut En Ahmad je. Tapi tadi pagi sebab En Ahmad pun dah settle miting dari semalam lagi (tu yg sempat g Mid Valley), so boleh la layan2 kitorang bekfas sesame..

Tapi seriously punyala susah nak bekfast dengan adanya si AfiQ son ini, maka aku hanya makan sejemput dua saja huhu..

Eh.. apsal cite cam lari sikit dari tajuk? Alalala.. dah baca sampai habis pun hehe..

Sementara aku makan, Acu tolong layan budak somel berdua tu.

note: afiQ son dah sebok nak berdiri sekarang hehe tu yang susaaah sangat nak duduk. N kakak pun dah stat nak jalan2 sendiri.


~me think, me write~

1 lagi tambah ng0meL:

meaa on November 01, 2009 said...

hehe...afiq so cute...

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog