Friday, November 27, 2009

Lynn Craft 1st Giveaway

ng0meL by ummi
salam.

Sempat lagi aku nak layan 1 giveaway nih. Hehe..

Aku memang teruja tengok benda somel lomels ni. And FELT is one of them, of course!

Sempena adanya produk baru kat Lynn Craft, Lynn nak wat giveaway untuk kita semua.

Syarat nak dapat giveaway ni saangatle senang (hope dapat la kan).

1) Jadi Follower Lynn Craft
2) Link kan blog Lynn Craft di bloglist anda
3) Buat entry tentang GIVEAWAY ni
4) Sila tinggalkan komen beserta link di Lynn Craft

Haa, ni la rupa produk baru Lynn yang dia nak share ngan kita tu ('',)


Jom join ye.. leh klik kat SINI.


~me think, me write~

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog