Sunday, November 8, 2009

Lawak gile tahap GaBaN!.. at least he's honest..

ng0meL by ummi
salam.

Petang tadi masa kitorang lepak2 kat umah, bell pintu berbunyi macam nak pecah! Aku dah agak anak2 neighbour punya kerja sebab dengar suara diorang main2 kat luar. Nak marah pun ada tapi sebab anak2 aku tengah hepi2 main and bukannya tengah tido, aku biarkan je. Tapi lama2 bengang jugak kan. Berdengung jugak telinga ni.

En Ahmad pun rupanya tak tahan.. hehe. Dia g bukak pintu and tunjuk muka depan pintu dengan harapan budak2 tu blah. Tapi rupanya masing2 tak makan saman! Siap aku boleh dengar anak akak sebelah ni cakap "eyy, ada bunyi la rumah dia". Pastu.. tekan2 lagi bell tu banyak2 kali! Huih.. marah juge aku bila anak2 pun cam terganggu.

En Ahmad terus keluar umah. Haaa barulah berenti.

Ehhh cite aku lom habis la.. ni kebetulan pula En Ahmad check email, colleague dia ada forwardkan gambar ni yang aku nak share ngan korang...

Cenggini punya orang pun ada ke? Yang menariknya English dia.. hahahaa lawak giler! But at least he's honest, rite?


~me think, me write~

2 lagi tambah ng0meL:

Dak Wan on November 08, 2009 said...

Giler nye owner umah tu... Gi dok dlm utan arr cenggitu :D Bebudak ni mmg nk kena hamun skit, sumpah dorang tak brani lg :D

Nescafe ais on November 09, 2009 said...

Nasib baik dia tak tulis

Beware of Dog..Dont play-play huh!

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog