Friday, November 6, 2009

facebook & farmville

ng0meL by ummi
salam.

Merujuk kepada perkara yang tersebut di atas..
(kikiki persediaan untuk kembali bertugas next week, ok)

Nak balik ofis ni wat aku pening je la. Bayangkan dah sebulan lebih aku dok umah dok layan blog (kembali aktif, ok), layan facebook, layan farmville, layan YM, layan anak-anak dan suami disamping dan terutama sekali menguruskan rumah, macammana la lepas ni aku nak ngadap bos excel dan excel lagi..

Bukan kat ofis tak leh layan semua2 tu, (ofis aku ok sebab menteri aku (dirahsiakan) ada FB) tapi manalah sempat aku nak layan semua2 ni kan.. tak sempat seswai, ok. Sungguh tidak berjiwa seorang staff yang berdedikasi terhadap kerja.

OwwH, apa aku merepek nih??

Ok2.. aku admit, aku rindula FARMVILLE aku tu. Lastweek b4 pergi Renaissance tu aku dah tanam Watermelon and aku dah bajet baeek punya by the time balik sini sempat aku nak harvest. Untung gila kalau aku berjaya harvest semua2 tu, ok.

Tapi... aku sebok.. eh, bukan.. aku bukak Monday haritu, tapi..xleh bukak la FV aku tu.. last2, aku lupa.. huhuhu... sok dah Jumaat eyy.. habisla!...

Diharap denan tertulisnya semua2 ni dapat melegakan hati aku nih.

Sekian, terima kasih.

~me think, me write~

2 lagi tambah ng0meL:

ina on November 06, 2009 said...

akak benci ngan farmville. akak harap su pun kena benci jugak. hancurkan farmville

shuhada on November 06, 2009 said...

erk. sampai gitu sekali ke, kak? ngee ngee

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog