Wednesday, November 18, 2009

diorang kata..tapi..aku konpius nih..

ng0meL by ummi
salam.

konpius.. konpius..

Aku ni fan Dira Abu Zahar. Tapi xdela fanatik, just admire the way dia act. Sekarang ni dia join Sehati Berdansa 3 (SB3) and dengarnya antara favourite jugak la. Haha.. aku tak tengok sgt pun program tu.

Last week ada terbaca blog dia pasal ntah apa kes, tapi dia cakap malas dah pasal SB ni. Serious direct.. tapi aku just baca n tak amek port.

~ dari FB Dira, haha aku fan dia, adala bendalah ni~

Then, adik aku bukak cite pasal Dira and Sazzy (Falak) gaduh2 pasal undi sms.. Hmm.. baru aku recall and understand sikit blog si Dira nih.

Paper semalam kua la cite tu.... yang wat aku konfius...

~dari paper Kosmo! online~

Hmm.. masing2 menafikan and cakap kebetulan diorang tulis benda yang sama pasal undi sms, rasa tak puas hati what so ever. Hmm...

Boley ey macam tu? Anyway, okla kalau dua2 dah berbaik.. ta'mo gado2 sebab yang penting u ols buat tu untuk Charity, kan.. niat yang baik, beserta hati yng ikhlas.. hasilnya saaangat lumayan, ok.

Haha.. aku xdok idea nih.. layanz...


~me think, me write~

2 lagi tambah ng0meL:

siti nurkhijah on November 19, 2009 said...

alah depa ni mana nak ngaku gado2 cam SB2 gak lisda ngan amyza pun cam ni jgk dulu. mmg benda ni charity tapi klu menang lumayan hadiahnya sapa tak mau klu aku pun nak..... tp aku tak reti nari, laki aku? lg la...

shuhada on November 19, 2009 said...

ijah:
tu la kan.. masa tulis tu xpk.. dh kuaq cam tu.. masing2.. kami ok ;D.. haha segan nak gedik2 depan org ramai pun..

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog