Monday, November 9, 2009

Bila Mama Busy Blogging... Anak2..

ng0meL by ummi
salam.

Haa.. tengah sebok blog walking (nak ikut tips Nescafe Ais), terfikir...
Apsal afiQ son tak memanjat belakang ni?
Apsal pula kakak tak asik panggil nak itu nak ini?
Apsal tak dengar kakak jerit sebab afiQ tarik rambut? or
Dua2 jerit berebut mainan?

Rupanya...

Diorang pun 'ada kerja' kat belakang mama...

So.. sebelum En Ahmad balik, umah kena kemas, ok. Huhuhu...


~me think, me write~

7 lagi tambah ng0meL:

zieha on November 10, 2009 said...

senang dua beradik nie..dah ada kawan..mmg kurang la kacau nye..cuba sorang..mmg confirm..tak senang duduk dibuatnye...hehehhe

ibu_arifa on November 10, 2009 said...

oo..patutlah..mereka pun sibuk dgn 'kerja' masing2.. saya tunggu jam 12-1am baru leh betul2 mengadap pc..kalo tak..just dapat 'tgk' je lah..xleh nk tinggal komen ker aper ker.. nnt dalila nk 'tolong' jgk.

shuhada on November 10, 2009 said...

ibu_arifa:
hmm.. kena curik2 time sbb jam tido diorang tak tentu. afiQ lagi la, dh tido nyenyak pun klu saya bangun tgh malam, dia mcm tau2 je.

shuhada on November 10, 2009 said...

zieha: hmm dulu masa kakak dah setahun lebih, mmg dh plan nak kasi dia adik. Biar berkawan masa kecik2, senang kan.

mEaa on November 11, 2009 said...

waaaa...makes me miss them so much...comey..dh paham dah minat mama depa...hehehe

ibunafis on November 11, 2009 said...

nafis pun slalu kacao ibu dia wat keja..tu la nk kne bg adik gak ni..hee..

shuhada on November 11, 2009 said...

acu: la ni afiQ pun dok sebok nak tekan2 keyboard dah.. tolak habis semua orang, ok.
ibunafis: hmmm.. patut2.. memang patut.

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog