Thursday, November 12, 2009

Belum apa2 aku dah sakit kepala

ng0meL by ummi
salam.


Haduh waduh waduh.. bangunan ni.. cam berantu je ek? Heh?.. eh.. tak lah.. Cantik2. Orang amek gambar siap background lampu cun2 lagi.

Sighs...

So.. seperti dah ku agak, terpaksa aku lagi sekali menerjah masuk ke bangunan berantu itu. Again gara2 report aku tak siap lagi.

Report tu penting, ok.. sapa nak tolong watkan? Walaupon report tu saaaangat penting, takde sapa nak tolong watkan. Haku jugak. Haku yang dok kat umah ni. Haku yang tak keje ni. Ingat boleh je wat kerja dari rumah. At least aku wat kerja juge, ok. Berbaloi la aku dapat gaji half.

Huhuhu...

Seb baik umah aku dekat.
Kalau umah aku jauh kat Kola Kedah nun? Kalau aku xdo kete? Kalau aku xdo laptop? Kalau aku xdo streamyx? Kalau aku off enpon? Kalau xde sapa tau no tepon umah aku? Kalau aku taknak p ofis jugak2?

Camno...

Tak boleh, kan. Aku la tak sampai hati.

Maka...

Dengan penuh rasa tanggungjawab, aku nak g mandi siap.

Ofis, tunggu aku datang, ok!



~me think, me write~

3 lagi tambah ng0meL:

mEaa on November 12, 2009 said...

"Seb baik umah aku dekat.
Kalau umah aku jauh kat Kola Kedah nun? Kalau aku xdo kete? Kalau aku xdo laptop? Kalau aku xdo streamyx? Kalau aku off enpon? Kalau xde sapa tau no tepon umah aku? Kalau aku taknak p ofis jugak2?"
berapa banyak kalau nie....tudia...wat analogi umah kat kola kedah nun....hehehe

armouris on November 16, 2009 said...

info tentang sakit kepala kat sini - Migrain - Separuh Kepala

armouris on November 16, 2009 said...

info tentang sakit kepala kat sini - Migrain - Separuh Kepala

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog