Thursday, November 5, 2009

Baby In Romper Contest

ng0meL by ummi
salam

jumpa lagi contest. Jom join..

Saratnye saaangat le mudah ye tuan2 dan puan2 (sbb tu ceq join hehe)..

1. buat 1 n3 dengan tajuk 'baby in romper contest' <--siappp
2. upload gambar baby anda yang beromper ittew <--siappp
3. baby harus la berusia 24 bulan ke bawah <--harussss
4. contest hingga 24 nov <--pahammm
5. nak jadi follower boleh.. tak nak pun takper <--no problemo
6. pastikan ada link kakngah & kedai kakngah sekali <--passsssti
7. juga di bloglist peserta <--check..check
8. tiada item 6 & 7 dikira disqualified <--pahammm
9. no votes, no slogan <--baguih2
10. dah siap, tinggalkan jejak di ruangan komen n3 kakngah <--udah siap
11. last but not least, tepek banner di sidebar bersama-sama link yer.. <--ada tu


Dan dengan ini dipersembahkan..
Nama: Ahmad AfiQ bin Ahmad Zuhairi
Tarikh Lahir: 14 Januari 2009

Ok tak? harusss ok punya.. untuk contest ini, ku gagahi afiQ pakai balik rompers yang dah lama tak pakai dengan harapan boleh menang yo.. seb baik muat lagi.. hehe..


~me think, me write~

1 lagi tambah ng0meL:

kakngah on November 09, 2009 said...

checked.
kehkehkeh!! gigih yer.. sebbaik muat lg romper afiq tu..
anyway.. gud luck afiq...

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog