Thursday, November 5, 2009

apa progress kakak

ng0meL by ummi
salam.

Update progress kakak.
Memandangkan aku nak kena naik kerja next week, which is very the huhuhu one.. :(( , aku terpaksa make sure kakak n her kaki dah ok betul. So far aku bawa dia g umah bb sitter dia, ok jek. Cuma aku risau bab nak mandi semua la. Takat shi2 or shu2, ok lagi kot.

So, ni ada aku amek gambar kakak semalam kat Alamanda. Semangat dia nak jalan sendiri even slow.. tapi.. hallaaaa terharu cam nak menitik air mata tau tengok dia senyum2, gelak2. Kalau kita.. aku rasa kita segan tau jalan terencot2 cenggitu.. tapi not kakak, ok.


Kadang2 dia dah laju jalan, tapi perasan juge lama2 dia cam letih kot. Cuma kaki tu kena praktis lagi ye, kakak. Mama sentiasa doakan kesihatan anak-anak mama.. Aminn.


~me think, me write~

1 lagi tambah ng0meL:

meaa on November 05, 2009 said...

huuuuu...sedey....
ok...train n jaga kakak elok2 tau...
she so strong...wa..acu pon xstrong camtu....
pasnie bole lari2 dh la men keja2 ngan afiq..=)

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog