Friday, November 20, 2009

afiQ nak pandai jalan?

ng0meL by ummi
salam.

AfiQ son tak sihat.. tapi Alhamdulillah maintain aktif cam biasa.

Dah masuk 3 hari dia flu. Semalam suhu badan dia makin naik. Masa En Ahmad balik dari kerja around 8 malam, suhu badan dia naik 39 darjah! Pening juge pikir nak pakaikan dia baju, dia panas badan. Tapi kalau tak pakai nanti flu dia makin teruk pula. Sigh..

Harini dah 4 kali dia poo poo cepret*. Kesian betul afiQ son. Tadi bagi ubat demam pula, abis dia muntah. Tak tahula, salah bagi makan ke eh? Tapi rasanya macam biasa je bagi bubur ayam+keret kat dia, dengan buah juge.. susu pun bila demam cenggini most of the time menyusu badan je dia. Nape ek?

Ke.. sebab letak sikit telur dalam bubur dia tu? Aish, aritu baby sitter dia kata dh bagi dia roti telur, ok jek. Takpe, nanti try bagi lagi la. Nak tengok betul ke dia allergic kat telur. Hopefully tak la kan.. Huhuhu...

Sekarang ni tengok dia cergas jek. Tarik2 juge rambut kakak dia. Merangkak laju jugak naik tangga. Naik walker apatah lagi, kan..

Hope afiQ cepat baik la eh.. Harap betulla kata Mak, afiQ nak pandai something new tu. Kot nak berdiri, nak bejalan kot.. aminn..




~me think, me write~

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog