Saturday, October 17, 2009

Yehuuu!! Yabba da ba duuuu!!

ng0meL by ummi
salam2..

Amboi amboi... meriah betul tajuk entry aku harini. hahaha semeriah hatiku yang sedang berbunga2.. yelah, dah 2 hari tau aku gundah gulana dek kerana laptop aku tiba2 gulap gulita. Tiba2 ke?? ekeke.. salah aku jugak, nak lari dari budak2 cerdik IT tapi lom cerdik betul nak hargai barang2 mahai ni.. lupa nak shutdown proper, aku dah masuk laptop lam beg n biar kat situ 2 jam lebih! huhu.. apa lagi.. panas gilah, tunggu nak meletup je Eri kata! huhu..

So semalam aku giat carik kedai repair laptop n aku jumpa kat Warta Bangi! Risau aku bila mamat tu wat muka cam takut xleh carik apa masalah laptop aku (hehe sebab aku xbgtau pun apa sebab!)

Tapi petang tadi bila si Jeff tu col bagitau dah siap.. aku dengan Yahoo! nya paksa Eri soh balik awal gak n sanggup nak g amek dia jam2 tu gak!

So.. inilah kisah laptop ku.. huhu.. n Eri pun belikan aku 'huge fan slim notebook cooling pad' bersama wireless G usb adaper! haha.. wat masa ni aku tengah download balik Nokia PC Suite.. nanti aku update gambar2 itu gadget eh.. menarik...



0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog