Monday, October 12, 2009

wiken datang lagi (semalam)

ng0meL by ummi
salam...

asyik cite wiken je aku ni kan. nak cite hari2 wat boring korang je sbb aku dok umah je ngan kakak... makan, minum, tido, main hehe.

saturday g terjah umah Mak Ude kat Kepong. ni 3rd time aku g sana tapi 1st time bawa hubby n anak2. Bukan apa, aku mmg xtau langsung jalan nak g umah mak ude aku tu. harap cousin aku ajak je baru leh sampai hehe..

so dalam kul 2.30 kami gerak janji nak jumpa cousin aku tu kat shell Kelana Jaya.


~kakak hepi everytime ajak jalan~

~afiQ yang suka melekat kat mana2 pun~
~ayah yang try to be sporting~

~ bergambar sama cousin aku ngan anak-anak dia~

then lepas tu xtually kami singgah g Houz Depot lagi.. tapi gambar lam enset laki aku pulak. Huhu.. nanti aku upload n wat entry special psl Houz Depot tu eh.. menarik....

dah balik umah, aku masak ala kadar kat family kecik aku then kitorang layan kakak dengan puzzle baru dia.. (dapat free bli Chicky Meal kat KFC)




0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog