Tuesday, October 13, 2009

update yo..

ng0meL by ummi
.. salam ..
Haduh.. tudung pon tak tanggal lagi neh.

Aku ekceli baru balik dari opis.. g opis nk amek barang a.k.a document sebab nak kena siapkan report utk 3rd quarter pulak. Cuti tu memang le cuti, tapi dah kate cuti half paid.. bertanggungjawab juge la aku nak siapkan report tu. Kalau aku xwat, sapa nak wat kan?
Bos tau nak meeting je.. n isi semua memang bergantung kat aku. Tak kesah la.. layan je..

Ni aku nak tunjuk korang gambar terbaru kakak n afiQ son.


~gambar afiQ aku amek tadi pagi, semata sebab nk joint contest hehe~


~gambar kakak lak time kami p makan kat kedai mamak Presint 8 sebelum g opis tadi~

Perasan tak dia pakai hair band kat kepala? Tu masa g alamanda semalam. Lepas hantar ayah, kitorang langsung g lunch kat sana. Terlanjur.. soping laa..


~menu cam biasa : nasi ayam share berdua~


~haa.. ni la hairband terbaru.. nampaknya yang ni betul2 dia berkenan~


~mama dapat handbag ponjot.. kiut.. hehe~


~ni pulak aktiviti afiQ son semalam.. mat wire betul.. hopefully jadi engineer.. aminnn~

so, itulah kisah2 aku dan anak2.. malam cam biasa g makan kat Sup Matsirat.. nasi goreng belacan dia.. pergghhh! sodappp.. xdan snap gambar sebab lapar sangat time tu.. hehe..
next time eh..


0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog