Saturday, October 17, 2009

terhangat dipasaran!

ng0meL by ummi
salam..
(bagi salam dulu pepe pong)

n3 ni dah dok kat dalam ni dah 3 hari dah.. tapi masih hangat terasa..
terhangat la, baru upload gambar ni nak tunjuk sume orang.. eceh.

apa tu? gugusan kunci, lor...

haa.. yang ditunggu telah tiba! Akhirnya setelah suspen2 dok tunggu dalam seminggu ni.. kami berjaya dapatkan kunci umah Kota Warisan.

Sebenarnya balik tengahari tadi Eri bagitau kunci belom boleh amek sebab kontraktor tu ada benda lagi nak wat kat umah tu. Bila check dengan agreement pun rumah tu siap awal.. so tak dikira la depa lambat wat keja.. huhu.. sedih aku time tu.

tak pa la.. dah alang2 Eri balik, kami pun kua p makan kat mamak bawa kakak. Baru ode, fud pun lom sampai, dapat col dari developer.. Fuh! dia bagi guuud news! katanya kunci dah boleh amek! apalagi.. kelam kabut makan, dalam 45 minutes kami dah tercongok kat opis depa. Semangattt..

So, kita layan gambar jela eh..

ini adalah upacara membuka mangga ok..

muka penuh kegumbiraan (sebab nampak kurus kot? hehe)

aksi mengecheck semua2.. harus gitu..

gambaran belakang umah ceq (amek dr tingkap atas, so ni rumah orang len)


mama n kakak sempat posing

ha.. mulai harini akan ku kongsikan detik2 kegumbiraan aku sekeluarga dalam suspen2 kami nak dok umah idaman ni. Doakan apa yang kami plan berhasil dan dialu-alukan kalau ada tips2 berguna eh..





0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog