Thursday, October 29, 2009

Zhaneez-Craft Giveaway

ng0meL by ummi
salam.

Contest lagi! This time bukan lagi pasal si comel itu ini tapi pasal si comel ini...


haa.. cam menarik kan?
Zhaneez-Craft wat contest lagi nak share hasil kraft dia..
Contest ni saaaangat senang nak join. U ols just perlu..

  • buat n3 sal giveaway ni kt blog masing2
  • tinggalkan jejak anda dgn tinggalkan komen pd n3 ini ok..
pas buat dua2 step ni anda dpt 2 point ..
kalo xde blog pn leh join gak..
tinggal je komen anda..
tp anda hanya dpt 1 point jek..
mudah kn??
giveaway ni bermula sekarang iaitu 12 am, ahad, 25hb oktober 2009 dan berakhir pada 12 am, sabtu, 31hb oktober 2009..

jadik, apa tunggu lagi? ooo tunggu nak tengok hadiah?


tarraaaa...hair clip bunga crocheted dari zhaneez!!!

Bukan 1, bukan 2 tau ZC nak kasi, tapi 3! haaa.. so sekarang apa tunggu lagi.. jom klik sini !

~me think, me write~

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog