Thursday, October 1, 2009

Penah dengar pasal Grolier?

ng0meL by ummi
Kitorang ada beli set learning untuk Sufiyyah. Mula2 memang nampak cam complicated n tak sesuai dengan age dia yang time tu baru 2 tahun lebih.

Tapi lama2 tengok dia memang minat cuma tu la xde time pulak nak tengok dia. So aku ingat sementara dapat cuti panjang ni, aku nak betul2 concentrate kat dia tambah lak next year dah nak daftar dia masuk sekolah. Sekarang ni kalau masuk sekolah without any basic knowledge, hmm macam ketinggalan sangat la kan.

Aku nak cerita panjang tak pandai.. lagipun tak guna lagi semua set yang ada. So far, yang paling dia minat and memang cepat catch-up is dia punya educational tool iaitu LOGICO. Macam xcaya je.

So, aku addkan link ke website, rajin2 la jengok.. untuk kebaikan anak2 zaman sekarang ni.

Tapi, apa2 pun still bergantung kepada parents tu sendiri. Walau ada komputer ke apa gadget skalipun untuk anak2 stadi, jangan abaikan diorang. Kena tengok n duduk n ajar juga.. Attention kita tu penting..

So, layan gambar..

.: kakak tengah concentrate:.

Nanti aku cite lagi set2 yang lain. Hehe bukan niat nak promote pun, saja nak share..
.

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog