Saturday, October 17, 2009

'open kedai' Sup Matsirat

ng0meL by ummi
salam..

Selalu aku cite g makan kat restoran kakak 2 pupu aku ni. Tapi tak sempat nak cerita banyak2. Haa ni n3 khas aku wat sempena open kedai depa hari Ahad last week. Last week? yelah.. xdan nk publish r.. karang pun gitu2 je, ni baru nk touch up balik..

~Ni muka depan restoran~

Restoran ni terletak kat BK 5 (Bandar Kinrara), Puchong. Landmark dia senang je, nak g Giant Bandar Kinrara, akan lalu jalan yang sama nak g restoran ni. Restoran ni sebelah kanan jalan. Nanti aku bagitau camno nak g dengan lebih detail. Kali ni aku xsempat nk bergambo dengan landmark jalan tu hehe..

Ok, restoran ni macam restoran lain2, ada jual makan2.. minum2.. tapi memang selera utara la. Nak je apa, termasuk western.. ada. Fud dia dijamin best2.. (alamak, tak reti promote! haha)

So hari ahad aritu depa wat open kedai jadi ramai gak la orang yang datang aku nengok. Kami ni sampai dalam pukul 3 petang. Sampai agak awal coz lepas tu ada plan lain pulak. Biasa la wiken2 ni kan..~kami baru sampai~

~bersama tokey kedai: Kak Nor dan Abang Bet

~meriahnya hari tu~

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog