Wednesday, October 14, 2009

MamaTisya Duit Raya Giveaway

ng0meL by ummi
Ni STICKY MODE sampai 14-10-2009

p/s: normal entry sila scroll je ke bawah n bawah n bawah n bawah...


hehe.. orang nak bagi, kita try luck je la kan..
nak join? klik kat link mamatisya sbb ada duit raya dia nak kasi..

syarat-syarat sgt senang & mudah :

1. Terbuka kepada smua blogger
2. Buat 1 entry & pastikan STICKY MODE smp 14 oktober 2009
3. MamaTisya Duit Raya Giveaway (hanya tajuk ini yg diterima)
4. Add banner di atas di sidebar blog anda
5. Pastikan ada link
MamaTisya (no link back will be disqualified)
6. Seramai 5 org blogger bertuah akan dipilih melalui RANDOM ORG
7. Sila tinggalkn nama & email anda di cni
8. hanya yang memenuhi syarat-syarat ini sahaja yg akan layak
9. Keputusan akan diumumkan secepat yg mungkin
10. Duit raya tersebut akan di bank-in trus ke akaun bank anda nanti

shuhada

1 lagi tambah ng0meL:

mama tisya on October 13, 2009 said...

salam..sila semak syarat no 2

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog