Sunday, October 18, 2009

kami tak jalan2 carik makan..

ng0meL by ummi
salam..

Haha.. rata2 aku jumpa tajuk 'jalan2 cari makan' or yang sewaktu dengannya. Almaklumlah raya dah nak habis.. masing2 masih giat nak wat jemputan g umah2 terbuka masing-masing. Kami bukan takmau memenuhi all the jemputans, tapi yang mana sempat, kami p la.. Bukan apa, dengan condition kaka yang nak kena angkat n dia pun kadang2 nampak cam tak selesa.. wat kami hadkan jalan2 g umah orang tu. Insya-Allah tahun depan kami p nooo.. n Insya-Allah gak tahun depan jemput mai umah, no..

Aku bukan la nak wat kelainan.. hehe tapi ni la kenyataan.. kami TAK jalan2 cari makan.

Sebab apa? hehe.. sebab kami jalan2 cari barang2 nak boh kat lam umah baru kami! ceewahh..

Carik kipas, carik lampu, carik sinki.. tu yang basic.

Lain2, of course g survey kedai kitchen kabinet.. kedai wardrobe..

Penat. Ni pun Eri bawa Ida n Ika (my SIL) p tengok apa yang patut kat umah tu. p/s: Ida tu arkitek JKR, leh tlg cek2 kan umah hehe (free service, ok)

Aku, lepak ngan afiQ son kat umah je. AfiQ pun penat, idung dia sumbat balik huhu jadi rest jap kat umah. Nanti petang sikit sambung balik g survey2 g kedai.

p/s: sori xde gambar, cari cable enpon gue afiQ wat main.. xjumpe. nanti k kita upload gambar.

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog