Friday, October 9, 2009

jom teka mana satu rumah gue?

ng0meL by ummi
salam2..

ahaks. dah lama nak wat entry ni. ni baru berkesempatan..

aku ni dok kuarters je kat putrajaya nih. Umah sendiri lom dapat lgpun senang sket dok kuarters, xyah pk nak bayar sewa umah hehe..

kat area umah aku ni rasanya kami je la yang 'budak2'hehe.. yang lain mostly 'akak2' atau 'acik2'. ye lah, orang anak paling sikit pun 4 kan.. masa mula2 pindah dulu kami ni baru lah sorang.. dah tu baru 6 bulan sufiyyah time tu.. macam young parents lak. heh.

memandangkan kami ni 'budak2' heheh.. n takde niat nak dok kuarters lelama (dh plan bli umah sndiri) plus ni kuarters kerajaan kat putrajaya yang xleh nak otter apa2 kan.. so, kami ni xdela nak beria nak decorate umah.. so, cuba teka mana satu rumah kami? hehehe...


~cat luar harus sama, xleh tambah pagar, teka rumah aku yg mana?~

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog