Wednesday, October 7, 2009

how's kakak doing?

ng0meL by ummi
salam..

harini dah masuk minggu ke-3 kaki kakak kena simen. Kadang2 kesian tengok dia dah xleh nak aktif lari2 macam dulu. Bila nak aktif sikit, kena orang angkat. Takpun dok ngesot2 sendiri. Sedih je..

Sekarang since dah tukar pakai fibre glass tu, tengok dia relax sikit. Xpecially time tido la. Huhu dulu mula2 kesian dia, yelah budak kan.. dah biasa lasak tetiba nak pusing kiri kanan pun susah. Berat simen tu xtau la berapa kilo. Semput jugak aku nak ngangkat sekali sekala pun.

Terpikir juga macammana la kalau aku. Mesti xselesa kan? Tapi tulah kakak.. jarang sangat dia merungut. Ke... xpernah? Cuma ngadu gatal je la sekali sekala minta digaru. Huhuhu... sedih je.

Sejak minggu ni dia dah belajar panjat naik atas sofa or kerusi sendiri. Struggle aku tengok tapi dia xnak aku tolong. Kalau susah sangat baru dia panggil.. Hmmm. Proud ada anak macam kakak. Dia banyak ajar aku strong.

Ok, ok.. kakak xmau orang kesian2 dia. Bila orang tengok n cakap kesian.. dia macam sedih n nak aku ada support dia. Selalu aku akan sound dulu, jangan kesian dia, dia strong n good girl. Baru dia hepi.

Hope cepatla masa berlalu, tak sabar nak soh diorang bukak benda alah tu. Nak kakak hepi2 balik main2. N yang penting skali, xnak orang tengok kakak kesian n macam dia hopeless je.

Kakak strong..

.

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog