Thursday, October 8, 2009

harini hari gaji ke? alalala...

ng0meL by ummi
tadi tengahari sampai msg kat enpon aku dr CIMB Clicks Acik bgtau dia masukkan duit. Eh.. jangan ditanya duit apa.. adalah hal kami.. ekeke...

Aku kira as rezeki gak la sebab tengah pikir2 camno nak bayar duit utk amek kunci umah Kota Warisan tuh. Bukan la kata xdok duit dah sekarang ni kan tapi cam tetiba nak kuarkan duit yang out of range bajet selepas raya tu cam berat la sikit. Tapi nak kena bayar gak duit umah tu kalau tak.. huhuhu... lambat la dapat kunci umah Kota Warisan tu.

p/s: panggil umah Kota Warisan sebab Kakak pangiil macam tu

oket2. berbalik ke ceritera asal ku tadi.. aku dengan rasa banga campur teruja sesangat nak bagi guuuud news la kat hubby kan. Sekali petang ni dia msg:hari ni masuk gaji la mama. kui3x.

Cet! ya ka? hehe.. manala ceq nak p tau kan.. ceq ni kan la ni suri rumah yang dok keja perabih duit hubby ja sebab cam xg bank cocok duit kan.. ehehe..

rupanya.. alkisahnya gitula..

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog