Tuesday, October 27, 2009

Bronchitis - let's share

ng0meL by ummi
salam.

Tadi siang dah g klinik bawa afiQ check batuk dia. Shock juga bila Doc bagitau afiQ ada bronchitis.. Katanya nafas afiQ ada bunyi n quite kuat. N lagi scary bila Doc tanya ada tak dalam family yang ada asma? Thank God setahu aku dalam family xde yang ada asma. Kalau yang dah jauh2 tu xsure la pulak. Tapi minta jauhkan la afiQ or Sufiyyah dari sakit tu..

So, balik minta En Ahmad tolong wat research sikit pasal Bronchitis tu. Banyak juga info yang dapat. One of them yang bagi aku n En Ahmad (juga afiQ, ok) very useful n informative is dari blog Little Mama's Diary.

Selain tu, ini yang aku nak share ngan u ols... ni antaranya..
Aku nak tulis panjang2 tak pandai sangat, apa lagi nak story detail pasal ni coz kami masih dalam proses nak kenalpasti afiQ punya problem. So better u ols g direct to the site n read it!


~me think, me write~

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog