Thursday, October 8, 2009

umah baru kami..

ng0meL by ummi
ni baru nak masukkan entry last saturday.

pagi- lepak umah je sambil kemas2 ( asyik kemas umah je kan kami ni) hehe... ya lah.. ada anak dua, umah cam tongkang pecah. kemassana, sini sepah, kemas sini sana sepah.. bawa naik mainan tu, mainan ni pulak dibawa turun.. haduhs..

tengahari- dapat jemputan majlis kawin kat Perbadanan Putrajaya. ada 2 majlis kat situ, kitorang punya yang 2nd level.. ni dapat la snap 2, 3 gambar..


petang- kami p jengok umah kat Kota Warisan. Since bulan puasa aritu tak g jengah pun. Rupanya pagar dah mangga! huhuhu.. xleh tengok dalam macammana. Rumput pun diorang siap tanam. heh..


petang- kami terjah g umah pakcik Mi kat Bukit Mahkota. Rupanya ada mak Ude ngan anak2 dia skali. huhu.. xdan nak snap2 la sebab afiQ son tu nak melekat je.. almaklumlah, baru bangun tido.. nanti g open house mak Ude kita snap2 eh..

.: sian kakak letih tertido je n aku n afiQ son yang suka boh barang lam mulut:.

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog