Thursday, October 8, 2009

ampeh tol tak bagitau awal2

ng0meL by ummi
salam2... ni nak cito ni..

semalam, lepas je solat maghrib, kami 4 beranak g HOUZ DEPOT. aku pun baru tau tempat tu.. Eri yang suggest since dah kena stat bli2 barang nak dok umah kan.. kena la survey2 dulu.

sebelum tu singgah dulu kat my SIL anto 4 ketoi mineral water cactus..

tempat tu kat sunway damansara.. nak ikutkan idokle jauh mana pong dari tempat my SIL tapi memandangkan si afiQ son meragam pulak lam kete gitu gini.. berenti la kejap urus2 dia..

so by 9.15 gitu kami pun sampai la.. jom, layan pic..


mak aiii... hangin tak hangin?? sempat amek gambo ni je lah.. huhuhu

apa tunggu? balik ler...

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog