Thursday, October 8, 2009

aktiviti malam semalam

ng0meL by ummi
haaa.. aku mmg taget nak settle wat blog pagi2 nih. bukan apa, umah sepah balik dah ni sebab semalam xkemas, hehe.

so hat siang kakak punya kerja, campoQ hat malam afiQ son pulak.. memang depa nak bagi mama depa keja kuat sikit ehehe..

apo nak cito tadi? a... semalam.. dah bengang ngan HOUZ DEPOT tu.. kitorang g la singgah makan kat kedai SUP MATSIRAT kat kinrara. Kedai tu kakak 2pupu aku punya.. tapi semalam dia takdak sebab sebok kat umah dok wat baulu. hehe katanya untuk open kedai dia wiken nih.

So dah kat kedai, apa lagi.. makan la...


huhu tapi xdok gambaq dok makan sebab batt enset dah low..
peh tu.. apa lagi.. balik tido r..

2 lagi tambah ng0meL:

TiNiE on October 08, 2009 said...

best tak houz depot ni shuhada??
tingin gak nak pi..
murah tak??

shuhada on October 08, 2009 said...

hmm xtau nak kata xpenah masuk pun..
cuba g website dia

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog