Wednesday, November 11, 2009

1st Birthday Moment Give Away

ng0meL by ummi
salam.

(Sticky mode...new entry please scroll down..TQ!)


Suke2.. jumpa lagi contest! Join je.. mana tau ada luck kan.. sesapa nak join, begini ceritanya..

Mummy Ayu ,yang menang MamaTisya punya contest nak anjurkan satu contest pula bersempena 1st Birthday little princessnya...

1st Birthday Moment Give Away

Sebelum apa2, kita wat checklist dulu k.

syarat-syarat penyertaan:-

1. Jadi follower Mummy Ayu & add Mummy Ayu dalam bloglist <--Done
2. Tepek banner contest nie kat side bar <-- Done
3. Lagi bagus kalau buat sticky mode entry..senang nak jengah nanti <-- Done
4. The most important things....tepek kan gambar waktu baby tu
celebrate her/his 1st birthday..
tak kisah la kat mana, macam mana...
janji nampak baby tu ngan kek.... <-- Done
5. Terbuka kepada kanak kanak di bawah 4 tahun
(so..maksudnya gambar 4 tahun yang lepas pun diterima...) <-- Noted
6. Masukkan nama penuh kanak kanak, tarikh lahir plus
cita la cikit cikit pasal her/his 1st bithday celebration tu... <-- Done
6. Tarikh contest nie...dari la nie (sekarang)
until tuan tanah 'nya princess birthday yaitu 10 November 2009 <-- Noted
7. Hadiah biarla rahsia but satu je leh kasi tau
yang mana tuan tanah 'nya bestest friend dah agree nak jadi one of the penaja <-- Noted
so..satu lagi syarat tambahan..kena link ngan blog Notti Netti &
of coz link jugak ngan blog Mummy Ayu
(tak de link direject) <-- Done
8. Tinggalkan link entry kenkawan kat komen box tuan tanah.. <-- Done
9. Pemenang akan dipilih oleh para juri Mummy Ayu
(no undi undi...) ok! <-- Noted
===
itu aje syaratnya...so...meh la join contest Mummy Ayu nie...

Ok, dah pueh hati ngan syarat, jom baca cite aku lak eh.

Nama princess aku Farah Sufiyyah binti Ahmad Zuhairi. Lahir pada 16 September 2006.
Masa 1st birthday Sufiyyah, bulan puasa. Jadi xdelah kitorang sambut bitrhday dia beria, buat party bagai. Dia pun bukannya puasa time tu kan hehe... Jadi, petang tu sebelum berbuka kami belikan kek sepotong. Lepas berbuka, inilah gambar kami bertiga, celebrate 1st Birthday Sufiyyah serba sederhana.

Sekarang Sufiyyah dah 3 tahun. Birthday dia pun baru lepas 16 September lepas. Juga dalam bulan puasa. Hmm.. lama la nak tunggu birthday dia bulan tak puasa baru nak sambut beria. N hope time tu dia baru betul-betul boleh appreciate Birthday Celebration dia dengan hepi dan penuh makna.

Harap2 dapat la Sufiyyah menang kali ni kot2 boleh story kat dia ada kenangan di sebalik cerita 1st Birthday dia..


~me think, me write~

2 lagi tambah ng0meL:

mummy_ayu on October 26, 2009 said...

salam kenal..tq coz join my contest! dah check dah..semua ok! LULUS..so..good luck!

notti netti on October 29, 2009 said...

huhu...comelnye anak u...hahah apa2 pun kena runding ngan mummy ayu dulu eheheheh....

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog