Tuesday, August 25, 2009

lamanyaaaaa

ng0meL by ummi
lamanya tak tulis blog. sibok, malas, xdak idea, semua la alasan yang sewaktu atas masuk 2,3 waktu dengannya.

hmm.. apa cerita?

kakak dah makin besar, kurus sikit tapi tinggi. makin banyak apa, kenapa, siapa.. makin banyak ilmu masuk terserap dalam memori.. makin cun! ahaks (harusss). dah pandai guna touch-pad laptop, dh xpayah nak asyik panggil je.

makin kerap wat perangai (geram jer), kena bebel dgn umi, kena denda.. Alhamdulillah makin faham. Budak2, marah ke pukul ke, xde hasil.. makin dia wat perangai ada. Denda, bagi reason kenapa kena denda, suruh janji xbuat.. haa nyesal dia!

AfiQ pula makin bulat. Bulat la pada pandangan mata aku yang xbulat2 ni ehehe. Dah pandai meniarap (walaupun agak lambat dari kawan2 seumu dengan dia), pandai pusing 360 darjah, pandai golek2, mengesot sendiri nak amek barang apa yg dia nak. Dua tiga hari ni nampak dia dh stat angkat2 bontot (nak merangkak kot)

Yang paling membanggakan, gigi dah tumbuh 4 batang, 2 atas, 2 bawah. Ok la tu kan? hehehe. dah masuk walker (even org cakap xleh la, xelok utk perkembangan anak la, yg tu aku xtau laa) n dah jalan laju ke belakang! hehe.

Aku? hepi je kot. (dh stat malas nak tulis)

Eri? Hepi2.. (dia xbagi tulis pasal dia banyak2 hehehe)

So, itulah perkembangan kami (more to anak2 je)...

Oh, satu lagi.. gud news! Umah Kota Warisan dah nak siap. Sempat aku soh eri snap gambar kami kat no. rumah.. no.67.

.

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog