Friday, April 10, 2009

it’s just 15minutes ago but i already miss her.. huhu

ng0meL by ummi
Wahhh.. panjang gile tajuk entry aku kali ni. but is it telah menjelaskan semua? ekeke… of course not.. kalau tak aku xterus type kat sini, biar letak tajuk je ehehe.

Wiken ni xtually Eri ajak kitorang satu family balik JB. Beside dah lama sangat tak balik JB (since raya aritu i tink), nak juga uruskan sikit sebanyak kenduri DekD nanti. Yelah, kitorang yang sulung ni tak jengok2 pun perkembangan kenduri adik huhu.. tak patut langsung!


Tapi aku ingat biar Eri je balik dulu, aku n anak2 tak payah balik lagi sebab nanti nak balik lagi ujung bulan depan je.. nak bajet..huhu.


So pagi ni patutnya pagi2 lagi Eri dah kua time si anak manjanya yang dah paham erti ‘nak ikut’ tu tak bangun lagi. Sekali… gitu gini, sampai budak tu dah bangun pun.. (huhu) Eri tak gerak2..


Dan akhirnya bermula la episod menyedihkan antara ayah dan anaknya.. Aku? Aku ni kalau ada si kecik afiQ bersama, mana dia nak dok diam2 kat orang len.. melekat je ngan aku!


Sedihla kakak yang dah syak akan ditinggalkan tatkala ayah bersiap bagai disamping Cik Ida yang dah siap2 tunggu lam kete.. hehe. Nak tak nak, umpan la dgn lolipop.. huh! tak jalan… melekat dia kat ayah dia samppai si ayah pun menyuarakan rasa tak sampai hatinya..


At last, pujuk2, nak dia g mandi konon2 nak siap2 la n time tu ayah bergegas gerak je. Tapi rupanya Eri memang tak sampai hati.. so, nak tak nak, aku izinkan la Sufiyyah ikut sama. Hepi sakan dia.. n aku pula yang sedih especially dia hug aku n tanya aku nak g mana (sebab aku cakap aku tak ikut dia n ayah..). Yelah, mana pernah aku tido without dia except 1 hari masa afiQ warded caused of jaundise aritu.. sedih je..


Tapi yelah, i tink ok juga untuk kebaikan dia.. Nanti2 ntah bila2 kalau aku mmg kena tinggalkan dia, dia dh ok sikit n Eri pun tau mcammana nak handle dia.

N.. there goes my entry kali ni.. huhu i missed her..

.

0 lagi tambah ng0meL:

Post a Comment

~Hello (^.~) Sila komen banyak banyak banyak, jangan segan segan ye. Thanx~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

.:The sOmeL LomELs:. Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Baby Blog